LIKE THIS BLOG :)

Thursday, December 15, 2011

18SX: AKU BUKAK BLOG LUCAH BARU...JEMPUT SINGGAH..



salam sume....
hmmm da berhabuk pon blog nie....
last post pon pasal diploma.. n now im officially student of
Bac. of Multimedia Industry (hons) 
UNIVERSITI SELANGOR..
yeayy! Alhamdulillah.. dapat gak pursue study ntok ke peringkat Degree..
dan yg penting ade sorang classmate baru.. yg baru je join kitorang.. kenalkan ni..


so mmg betul la org dlu2 kate.. hilang seorang.. datang seorang sebagai pengganti.. 
huhuhu

nk citer pasal blog ni..
aku ade bukak satu blog baru..
blog lucah!!
sape berminat boleh la klik link ni...

KEHIDUPAN TERLAMPAU PELAJAR UNISEL 18SX

hahahah amacam best x blog baru aku?? huhuhuhu
bukannye nk citer ape...
tapi lepas lame menyepi ni.. teringin la nk selongkar blogspot ni..
huhuh stat aku x la ramai mane yg tengok... tapi at least ade la yg tengok.. ko ade??
huhuhu

 ini lah keyword2 yg sering digunakan oleh readers2 diluar sane...
blog aku ni byk bahan lucah ke? huhuhuh
yg paling klaka skali keyword
"cara nak topup kalau tergores number topup maxis"
bile lak aku penah wat post pasal bende nih?

 yg ni plak keyword yg diambil dari nuffnang..
same gak dengan yg kat blogspot...
haishhh blog aku ni ade unsur2 lucah gak rupenye..

haaa!! kebanyakan readers ofkos la dari malaysia..
sayang malaysia... yg pelik tu.. org US pon bace blog aku gak.. wlaupon x ramai.. huhuhu 

*statistic ini diambil untuk tempoh sebulan.. klau nk tengok yg overall lagi over.. macam2 keyword ade.. haishhh :P

huhuhu yg pasal nk bukak blog lucah tu.. xde pon... cume nk kate yg.. blog aku ni da mcm blog lucah dah.. sbb ade keyword2 yg cam hareemm tuh... 
oke la.. chow chin chow!

8 comments:

Fendy said...

lucah gak dari search keywords tu..hahah...

MU(hd az)LAN said...

ahahaha.. nk wtcmne kan.. huhuhu :P

Deliqannah said...

yela tu....eh...kita sama2 bdak bru la abg lan...huhuhu~ sila beri tujuk ajar yer..~ ^_^

Sha Rya said...

Salam..
Entah macam manelah ekh buleh tersinggah di blog kamu ini.. Tadi singgah nuffnang.. Tapi klik sana-sini tu yang boleh sampai blog nie.
Alang-alang singgah, nak gak tinggalkan jejak..
Manatau akan ada kunjungan balas.. Ehehehe..

Wutever it is,
Semoga berjaya dalam pelajaran dan juga kehidupan..

Anonymous said...

bodoh nyer budak....ko bukak jer blog lucah...gambar bogel ko cari kat tenet nie.....mangkuk....

sabree hussin said...

lucah dari segi keyword rupenye

MU(hd az)LAN said...

deliqannah-hehehe insyaallah.. same2 blaja ek.. :P

sha rya- thx sebab singgah.. insyaallah... blog kamu bakal jadi kunjungan saye pule.. thx :)

anonymous-whatever.. cakap bahase melayu sopan boley x? saye x paham la... heheheh

sabree hussin- huhuhu tu yg cube nk disampaikan.. ramai yg tertarik dengan tajuk2 or keyword yg berunsurkan lucah.. huhhu by the way.. thx sebab singgah.. :)

ApV said...

Soseyh3,...itu la criternyaaa,...hehehehe,...what ever, kau memang ada seni bagi read and rate,...Terbaaaeeekkk!!!