LIKE THIS BLOG :)

Tuesday, October 4, 2011

Hikayat 6 semester seorang pelajar UNISEL yg terlampau!!



salam sume...
6 semester dye nk join..
6 semester dye nk popular..(popular ke??)
6 semester dye nk jadi.. FASILITATOR MINGGU TEKAD SISWA
UNIVERSITI SELANGOR
 (yg dahulunya dikenali sebagai universiti industri selangor)

dari semester 2 dye jadi sampai lah dye semester akhir..
dah tahap veteran dah ni..

timeline dye jadi fasi...

1. bermula dengan biro tugas2 khas.. keje buat tag ngn amek gamba je...
malu2 je time tu.. hahaha budak baru belajar kan... heheh


 2. sem yang berikutnye biro yang sama tapi mula menunjukkan hujung taring... bila member2 yang lain seperti aim, naz, bad, hilman n ramai lagi lah.. dah join.. siap buat persembahan gelek lagi malam last tu...


 3. intake untuk yang ni low profile sket... sbb tema dye 'memuliakan ilmu kunci kecemerlangan' but still biro tugas2 khas.. n malam mts kat dewan biru je...


 4. kali ni... biro yg same gak.. tapi tukar nama dari biro tugas2 khas kpade biro multimedia.. sempena name kos katenye.. hahahah malam mts kat dewan pusat sukan.. first time jadi emcee jemputan untuk malam mts... bersama
aim tetap gembira.. hehehe



5. sem yang mengubah segalanya.. sem ni aku ditukarkan kpade biro aktiviti (ketua lagi!) merampas takhta yang selama ini dipegang oleh aim tetap gembira heheh my first mts night..(malam penuh kontroversi... first time buat mts night terus kne kontroversi... ishh entahlah..)






6. mts yang terakhir untuk zaman diploma nih..(ade niat nk join time degree.. hehehe).. malam suara merdeka.. ala2 jamuan raye.. ini antara yg terbaik la yg pernah dirasai..


fasi ni buat kite belajar jadi seorang pemimpin.. macam2 dugaan yang datang.. bermain ngan emosi dan kualiti kerje.. pesanan khas... dari aim tetap gembira:
"kalau nak jadi fasi.. kne ade sifat ke'fasi'an dalam diri tu.. "



pertama



terakhir


"tiada beza pertama dan terakhir.. kita satu keluarga.."
"kita yang menentukan perbezan tersebut.. samaada baik ataupun buruk"

p/s: kredit kpade photographer dan empunya gambar.. thx!

3 comments:

Anonymous said...

amboiii2...class cik maria..~

MU(hd az)LAN said...

hehehe.. biasa la.. :P

emiey mieysagie said...

sifat kefasian eppp~