LIKE THIS BLOG :)

Sunday, September 25, 2011

BERANI MATI!: PONDAN DIIKTIRAF SEBAGAI WARGANEGARA!!


Salam sume....
hahaha..
entry yang confius sgt...
PONDAN DIIKTIRAF SEBAGAI WARGANEGARA??
.
.
.
(entry ini x kene mengena dengan antara yang hidop mahupun yang mati, yang cantik ataupun yang x cantik)
.
.
Fenomena pondan mmg x asing lagi dalam masyarakat..
ade yg india... cine.. tapi yg majoriti nye melayu la....





meh nak citer sikit pasal pondan ni..
chuppp!2
pondan tu merupakan bahasa yang kasar... bahasa yg mngikut kamus dewan edisi 67 negara vietnam utara ialah.. "adik2"
adik2 merupakan lelaki(asli lagi tulen) yang mempunya perwatakan persis seorang wanita...
dari segi percakapan.. gerak geri badan.. dan boleh melibatkan nafsu..
adik2 lazimnya masih lagi berpenampilan seperti seorang lelaki..
manakala... maknyah dan bapok memiliki watak serta penampilan seperti wanita tulen (100%) kecuali suara yang garau..

golongan2 seperti ini lazimnya mengalami masalah KLINEFELTER SYNDROME (KS)
KS merupakan masalah penambahan satu kromosom wanita iaitu kromosom X.
lelaki normal mempunyai kromosom XY.. manakala lelaki yang mengalami masalah ini mempunyai kromosom XXY.. 
maklumat lanjut sila rujuk SINI

isshhh entah lah...
macam2 dunia ni.. penuh citra warna
hmm malas nak membebel banyak2
yg penting golongan2 seperti ini bukanlah untuk disisihkan atau dicaci maki...
bukan kehendak mereka untuk jadi seperti tu...
cuma nafsu yg mendorong mereka

back to our topic..
apa yg dimaksudkan oleh saya.. pondan diiktiraf sebagai warganegara???
di thailand.. sebuah universiti di tubuhkan untuk golongan2 seperti ini..
tu dah dikira diiktiraf la kan??
harap2 MALAYSIA xde la buat sampai camtu skali.
ini boleh mendorong mereka untuk terus terjerumus kedalam kancah tidah bermoral itu...
eceehhh.. cakap macam berfalsafah je taw...
jom tengok2 gamba (curik kat blog org.. hehehe credit to the owner ek)
time rehat gi toilet touch-up mekap.. kot2 ade janggut tumbuh ke...

uniform rasmi... yg baju hitam tu pengawas dye la kot.. tengah tahan 2 org budak tu sbb dtg lambat...

suasana dalam kelas... pondan kalau dah menjoyah memang macam makcik2 rewang..

ni time PJ la ni... org lain bersukan dye serong kat toilet...

toilet ni untuk yang belum 100% complete.. tu yg kenci*g berdiri lagi tu...

"baiklah hari ni kite nk blaja care2 nk tackle jantan tanpa menggunakan susuk dan pengasih.. mcm org melayu slalu buat tu..."


hmmm tu jela entry untuk kali ni..
THANK YOU KEPADA:
- yg sudi "membaca tanpa maki hamun saye"
- yg "membaca sambil mengumpat saye.."
- yg membaca dan speeechless
-yg dtg terpaksa sebab saye post link kat wall FB dye
-yg membaca sambil meninggalkan comment kat bawah..

but...
I LOVE YOU lah kpade yg LIKE BLOG SAYA NI..!!

6 comments:

nick dot anis said...

sm2 berdoa smg diowg ni insaf

MU(hd az)LAN said...

amin... harapnye begitu lah...

emiey mieysagie said...

hux3., matikkkkkkkk yang ta boley bla nya ka.,time kencing berdiri n bord toilet tooo.,hahahhahahahaha

MU(hd az)LAN said...

hahaha kan... klau jumpe kat malaysia ni amek gamba ek... hahaha

taty rosley said...

teringin nak pergi thailand lah. nk tngkp gambr together2. haha. peliknya., dh ade universiti. persoalan., dorang blaja ape? hahaha.

MU(hd az)LAN said...

tu la pasal.. sylibus ape yg dorg gune kn?? agaknye... dorg blaja ekonomi rumah tangge kot.. hehehe