LIKE THIS BLOG :)

Sunday, September 25, 2011

BERANI MATI!: PONDAN DIIKTIRAF SEBAGAI WARGANEGARA!!


Salam sume....
hahaha..
entry yang confius sgt...
PONDAN DIIKTIRAF SEBAGAI WARGANEGARA??
.
.
.
(entry ini x kene mengena dengan antara yang hidop mahupun yang mati, yang cantik ataupun yang x cantik)
.
.
Fenomena pondan mmg x asing lagi dalam masyarakat..
ade yg india... cine.. tapi yg majoriti nye melayu la....





meh nak citer sikit pasal pondan ni..
chuppp!2
pondan tu merupakan bahasa yang kasar... bahasa yg mngikut kamus dewan edisi 67 negara vietnam utara ialah.. "adik2"
adik2 merupakan lelaki(asli lagi tulen) yang mempunya perwatakan persis seorang wanita...
dari segi percakapan.. gerak geri badan.. dan boleh melibatkan nafsu..
adik2 lazimnya masih lagi berpenampilan seperti seorang lelaki..
manakala... maknyah dan bapok memiliki watak serta penampilan seperti wanita tulen (100%) kecuali suara yang garau..

golongan2 seperti ini lazimnya mengalami masalah KLINEFELTER SYNDROME (KS)
KS merupakan masalah penambahan satu kromosom wanita iaitu kromosom X.
lelaki normal mempunyai kromosom XY.. manakala lelaki yang mengalami masalah ini mempunyai kromosom XXY.. 
maklumat lanjut sila rujuk SINI

isshhh entah lah...
macam2 dunia ni.. penuh citra warna
hmm malas nak membebel banyak2
yg penting golongan2 seperti ini bukanlah untuk disisihkan atau dicaci maki...
bukan kehendak mereka untuk jadi seperti tu...
cuma nafsu yg mendorong mereka

back to our topic..
apa yg dimaksudkan oleh saya.. pondan diiktiraf sebagai warganegara???
di thailand.. sebuah universiti di tubuhkan untuk golongan2 seperti ini..
tu dah dikira diiktiraf la kan??
harap2 MALAYSIA xde la buat sampai camtu skali.
ini boleh mendorong mereka untuk terus terjerumus kedalam kancah tidah bermoral itu...
eceehhh.. cakap macam berfalsafah je taw...
jom tengok2 gamba (curik kat blog org.. hehehe credit to the owner ek)
time rehat gi toilet touch-up mekap.. kot2 ade janggut tumbuh ke...

uniform rasmi... yg baju hitam tu pengawas dye la kot.. tengah tahan 2 org budak tu sbb dtg lambat...

suasana dalam kelas... pondan kalau dah menjoyah memang macam makcik2 rewang..

ni time PJ la ni... org lain bersukan dye serong kat toilet...

toilet ni untuk yang belum 100% complete.. tu yg kenci*g berdiri lagi tu...

"baiklah hari ni kite nk blaja care2 nk tackle jantan tanpa menggunakan susuk dan pengasih.. mcm org melayu slalu buat tu..."


hmmm tu jela entry untuk kali ni..
THANK YOU KEPADA:
- yg sudi "membaca tanpa maki hamun saye"
- yg "membaca sambil mengumpat saye.."
- yg membaca dan speeechless
-yg dtg terpaksa sebab saye post link kat wall FB dye
-yg membaca sambil meninggalkan comment kat bawah..

but...
I LOVE YOU lah kpade yg LIKE BLOG SAYA NI..!!

Saturday, September 24, 2011

Bila Lensa bertemu cahaya... :)



Salam..
setelah lame x update blog..
entry kali ni x sberape gak...
.
.
jalan2 ke pusat pelajar
baru balik dari shooting final project
snap2
tepi dewan utama
dan kawasan sekitarnya...
yg penting i love u gurlss!
pasni da nk abes diploma blom tentu sambung lagi sini ke x..
soo amek la gamba bayak2
ntok kenangan bersame
mmg kamera aku ni mak aku beli ntok penoh kan
8GB tu ngn gamba korg je...
huhuhu 
<3












ala2 citer kasih alia katenye...
babai.. <3

Thursday, September 15, 2011

GARIS MATI DAH DEKAT..!!

action!
TOOLONGGG!!!!!!
TOLONG SAYA.........!!
GARIS MATI DAH DEKAT NIH!!!!!!
cut!

salam sume...
camne ngan raya anda?
huhuhu mesti beraya dengan seronok kan??
tapi saye......
beraya sambil ingat pasal garis mati..
ape garis mati tuh??
hmm deadline je...
actually my project hampir menemui deadline nye...
lebih kurang 3 minggu sahaja lagi untuk submit my project
short film entitled Beauty Disaster..
paperwork almost 90% siap..
but production still 20% siap..
mati lewww...
thx to syaza yana  coz sudi jadi pelakon utama...
nnti kite shooting lagi..
da la cuace unisel ni x menentu.. kejap panas.. kejap ribut...
haiihh....
skarang terpaksa concentrate ngan project ni..
yang lain harap maaf..
sebarang rayuan tidak akan dilayan...
eceehh....
hahaha
huhuhu sedihnye...
MTS september ni maybe x dapat join.. sory kawan2 keluarga MTS ku...
huhuhu
any way..
hope everything berjalan ngan lancar..
wish me luck!
<3