LIKE THIS BLOG :)

Tuesday, August 9, 2011

Gaduh ketika bulan puasa..Akhirnya!! puas hati aku!!



Salam sume...
akhirnya!!
DENDAM ku terbalas gak!!
huhuu yg x best nye..
dalam bulan puasa plak tu...
geram betol..
dah 7sem aku nantikan saat ini.. skarang..
PUAS HATI AKU!!
Ambik ko!!
kan dah kene..
nasib baik dalam bulan puase.. klau bulan x puase..
mmg aku dah bantai ko puas2... habis satu lowyat tu aku bantai!!
mmg geram kot..
dari sem 1....




sem 2...


sampai lah skarang sem 7..(sem akhir...)
aku mmg menantikan saat ini...
saat dimana
BUKU BERTEMU RUAS...
....
Mane x nye...
sem satu ko carik pasal... dah la masuk sem pendek.. mmg x jumpe la...
masuk sem 2... aku boley terima lagi..
sebab ko x potong banyak sangat..
masuk je sem 3


DAH start potong tu lah,,, ini lah...
mmg naik angin la aku...
sampai la aku sem 6..


SKARANG...
AKU DAH LAST SEM...
CULTURE SHOCK SEMULA...




BARU AKU DAPAT FULL...


ape yg full nye...?
ape lagi...


PTPTN LA.....
geram..
sem ni baru dapat full ape lagi...
aku bantai la sampai lebam kepala lutut ni...


mmg nak je aku blasah Lowyat tu sampai hancur..


1st- Speaker Altec Lansing
2nd- tambah RAM PC ksayangan aku ni..(klau assigmnet x siap awal gak.. x taw la..)
3rd- UV FILTER ntok NIKON aku 
4th- Hard Disk samsung 500GB je..
5th- Losyen BODY SHOP tgh sale time tu...
6th- bakal mendatang...
 1 MILLION PACO RABBANE


hmm..
pasni..
aku dok diam2 tu jgn tanye knape...
tu tande duit dah abes..


klau aku makan MEGI je jgn cakap aku diet ke.. ape ke..
tu tande nk saving...
huhuh ok lah...
jom tengok timeline
hari pergaduhan tersebut...


HARI PERTAMA


 Seperti biasa.. Lowyat yg ramai org..

Aim Tetap Gembira tetap dengan henfon C3 baru nye...

jumpe plak ngan sean.. da lama x jumpe.. ade lagi sorang.. Mat.. tp lupe lak nk amek pic dye..

bosan2 dalam ERL.. amek pic jap..



HARI KE-2

 abg driver yg kacak.. snap sambil tunggu 3 bidadari yg sanggup ponteng kelas..

 kereta sponsor.. by artis terkenal.. sape lagi klau bukan Abg Alep..

 syg sangat kat abg Driver ni... (dye yg buat kitorang ponteng kelas..!)


ni lah 3 bidadari yang lame giler bersiap..


 dah sampai KL.. cam biase.. KL yg x pernah siap2.. ntah bile nak jadi cam LAS VEGAS x taw la..

 sambil tunggu Miss Yana kite yg baru je menimang 'cahaya mata' baru nye.. NIKON D5000
*Tengah text ngan adek kesayangan.. sape lagi kalau bukan kamu Cik Fara Hanum..

 cik Patimah yg menyalahgunakan kamera aku.. heheh

 ni lah anak baru cik Yana kite..

 jam2.. sampai kitorg terpakse berbuka kat dalam kereta.. abg Driver jugak yg bacekan doa berbuka..

last but not least.. posing sebelum balik... 
*testing2 pakai lens kat kedai kamera tuh...


moral: kalau takut terlebih blanje macam saye...
bace entry ni dulu..




oke la.. skang ni nk tunggu 1st sem degree.. 
pasni balas dendam kat mane plak.. any suggestion?


<3

6 comments:

emiey mieysagie said...

hahahhahaha., mmg best! balas dendam kat emiey mieysagie pulax.,

shahir sahran said...

wahhh bestnye....nanti degree lagi la seronok uolss....huhuhu...!!!

MU(hd az)LAN said...

emiey: hhehe bukan aritu dah buat arus perdana ke?? heheh pasni emiey plak balas dendam.. heheh

shahir:hahah mesti le... kluar kreta myvi la degree nanti...huhuu x saba nye...

miss keila said...

suka gila lotion badan the body shop...lan beli perisa ape?

Syazana Ayut said...

haha..sy tertipu. ingat gadoh pasal ape lah,rupanya pasal PTPTN..
:P

MU(hd az)LAN said...

lan beli losyen perisa vanilla..dan aku lah orang pertama yang mersmikan lotion itu di belakang badan aku..

n nway, thanx to lan yg penuh pujian pada diriku ini..

psst: pasni nk bukak p0se jgn lupe bace doa makan ye..tata!

-mizi- (sori lan guna ko punya id)