LIKE THIS BLOG :)

Monday, August 15, 2011

Aku ade 2JUTA.. korang adee??


salam sume...
hmm ni yg nak cerita-cerito ni...
APA YG KORANG AKAN BUAT KALAU ADE 2 JUTA DALAM TANGAN???
klau aku...:
1-Rumah banglo bayar cash
2- kereta VIOS 2X bayar..
3-laptop MAC 3bijik
4-byar bil broadband ntok 4 tahun terus..(tahun ke-5 tu da pkai UNiFI plak..)
5-Iphone5 sebijik
6-.... dalam perancangan...

heheh tu kalau ade 2 juta...
tapi masalah nye skang..
aku cume ade 2MILLION je..

1-perfume 1MILLION..
2-perfume LADY MILLION..

so.. kire ade 2'MILLION' je la aku..
huhuhu
nak di jadikan cerita aku membeli 1 MILLION (Original Reject KATENYER...) on9 kat FB...
Skali bile da dapat.. rase cam x puas hati sgt sebab bau dye x kuat sgt.. mybe sebab tu dye 'ORI REJECT..' kot.. huhuh
Harga: RM120.00 dapat miniature size skali..(tapi sampai skang pompuan tu bgi lagi..)

al-kisah kedua.. sedang bershopping2 raye bersama rakan2 tercinta..
terpikat pulak ngan
LADY MILLION
yg berharga: RM150.00 (X dapat miniature tapi dye bagi sample pack perfume lain la)
so.. kirenye dah ade 2 million la ni kan..??
huhuhu






ni nk cerita plak kisah kawan ku seorang ni...
dye pon telah membeli perfume
LOLITA LEMPICKA
kat FB jugak..(same place as mine)
n..n..n... ORI REJECT JUGAK....
tapi...
tup..tup..
selepas diperiksa dan dibelek oleh kawan aku ni..(seorang pakar perfume ni..)
LOLITA LEMPICKA miliknya bukanlah yg ORI mahupun yg REJECT..
kesian kat dye..
so..
pada masa yg sama aku membeli perfume LADY MILLION aku tu..
dye mengambil keputusan untuk membeli LOLITA LEMPICKA yg sama.. cuma di tempat yang lebih terjamin la..
so.. dye dah ade 2 LOLITA LEMPICKA..
huhuhuh

yg sebelah kanan.. di sahkan ORI 100%





.
.
jap!
jap!
jap!
x habis lagi...
Arakian.. kami berbuka di OLD TOWN hari ni.. n singgah di 1 PLAZA ntok menikmati nikmat dunia sementara..(karaoke..)..
nak dijadikan cerita.. tersinggah lah secara tidak sengaja di hadapan sebuah kedai PERFUME di situ...
lalu aku terberhenti dengan tiba2...
terdengar sayup2 kedengaran bisikan 3 syaitan (yg terkecuali dirantai)
membisik di telinga aku..

Esyadtan:"beli la perfume kat Mak ko plak.."
Shahirtan:"Ntah.. ko da beli 2 ntok ko.. ko x beli pon ntok mak ko.."
Aimtan:"berkat lan.. klau kau belanja mak ko bulan2 ramadhan ni.."

lalu aku pon tergoda dengan hasutan 3 tan-tan tadi..
lalu terbeli lah aku perfume
GOLDEN GODDESS by KIMORA LEE SIMMONS
Harga:RM100++ kali ni dapat miniature DKNY Delicious Night.. puas hati aku!!




HAHAHAH

TERNYATA WALAUPUN SYAITAN DIKUNCI DI BULAN RAMADHAN..
NAMUN NAFSU MAMPU MENGUASAI MINDA!!
JADI..
BERHATI2..

"sory la kawan2 kalau dialog tu ade tambah Ajinomoto sket.."
"sory jugak kpade readers klau entry kali ni ade berbaur Riak dan Takbur.. huhuh"

:)

9 comments:

emiey mieysagie said...

fulamakkkk

Irsyad Mazlan said...

hihihihi.....lan skarang nak jadi ratu ajinomoto.....hihihihi....nak gi kelas....sempat lagi bace blog ko....k la....nak spray2 perfume....lalalalala....

eddy syrol said...

tak pernah beli brg on9..huhu

jemput ke sini

REVIEW SAHABAT RAMADHAN

ini blog eddy syrol

fara termizi said...

whoaaa banyak sungguh perfume yg abg lan beli ni..macam2 plak tuu..haaisshh jelez jap . .ahaha ^_^

MU(hd az)LAN said...

esyad: hhehe saje je... bukan ajinimoto la.. pasti sedap..

MU(hd az)LAN said...

eddy: huhu ni pon 1st time beli perume on9.. yg best nye beli on9 ni.. dye murah.. hhuhuh

MU(hd az)LAN said...

fara:huhuhu jgn jeles... heheh xpe nnti fara akan rase cmne yg abg rase skang ni.. heheh :)

itik said...

semua tu hanya nafsu semata2......

MU(hd az)LAN said...

tu la pasal... nafsu menguasai minda.. :P