LIKE THIS BLOG :)

Tuesday, July 26, 2011

TIDAKK!! doktor kata aku mungkin MENGANDUNG!!!




Salam sume..
hmm ni nk bagi taw satu citer tergempar!!!!

Doktor:"awak mungkin mengandung.."

Aku:"biar betul doc??"

Doktor:"betul la.. awak igt saye masuk maharaja lawak kee??"

Aku:" ANJAT OBOI!!!..
AKU MUNGKIN MENGANDUNGG!!!!
TIDAK!!!
AKU X NAK!!!"
.
.
.
Astaghfirullahalazim...
mimpi rupanya...
Bukannye ape...
dah dekat 3 minggu..
aku 
DOK MENGIDAM NK MAKAN DURIAN..!!!
.
.
tu yg meroyan cam pompuan mngandung anak sulung tu...
lepas je jalan2 kat pasar malam kampung BB..
Terjumpa plak durian 
SELONGGOK RM10.OO!!
Aku pon ape lagi.. dye kate penuh kan je plastik tu RM10.00,
aku pilih la durian tu..
dapat la dlm 7 bijik...
n then bawak balik share ngan member umah..
by da way thx to
SHAHIR SAHRAN la..
krane sudi bwk naik kereta dye.. tak kene tong minyak full tank pon...
huhuu
so sbelom makan sempat la snap2 pic duri-duriana pilihan ku tu...
JEMPUT MAKAN SUME...










AIM TETAP GEMBIRA YG PALING HAPPY SKALI...


 

p/s: pas makan durian kne minum air dari pangsa dye ntok sejukkan badan..

hehehe nk promote pic tu sbenarnyee.. heheh smbil mnyelam tngkap ikan...<3

Thursday, July 21, 2011

Snap2 gambar2 terlarang...!!!

salam sume...
heheh
kali ni nk tunjuk
hasil2 D3100 saye.. huhuhu
slepas beberapa minggu bersama saye ni lah hasil2 nye....
hahaha maaf la saye ni budak baru belajar...
klau salah tolong JGN COMMENT!!....
heheh
klau salah sila lah beri tunjuk ajar yee..













gambar2 paling terlarang skali...


model: Esyad, Aim tetap gembira, n Mizi<3
location: kompleks kejuruteraan universiti selangor

p/s: sesape yg berminat nk jadik model boleh la bgi taw pasni... oke.. thx!!

Monday, July 18, 2011

kuasa KEBAL dalam diri kita..!! (VIDEO!)


salam sume...
sape tahu dalam diri kita ni ade kuasa KEBAL???
hahaha..
betol...
topik entry kali ni.. 
KEBAL..




bukan IQBAL taw...

*pic budak ni yg kuar klau search "IQBAL" kat Google


knape saye ckp ade kuase kebal dalam diri kita??
haa...
kuasa kebal yg saya maksudkan ialah..
kekebalan emosi dan perasaan kita...
kita smemangnya sukar untuk mengawal emosi...
terus terang saya cakap...
90% org yg saye jumpe... sume x kebal dari segi emosi...
suasana bekerja x boleh dikawal dengan emosi..
saya sendiri telah melaluinya..
apabila kita bekerja dikawal oleh emosi terutamanya emosi MARAH



atau SEDIH..



semua kerja yg kita lakukan pasti menemui jalan buntu..
so..
klau kita bekerja...
bukan setakat PROFESSIONAL..
malah..
RASIONAL..
yeess..
last but not least.. video yg saya maksudkan dalam tajuk entry tu ialah
video clip dari lagu 
MY IMMORTAL
by Evanescence

enjoy!

Saturday, July 16, 2011

Aim Tetap Gembira Saingan terdekat!!!!




salam sume..
ape khabar??
haa.. ni dia... 
nk citer siket pasal DIVA seorang nih...
sape dye???
HOT ker??
ARTIS ker??
eeeerrrrr......
hahaha
ni la 
AIM TETAP GEMBIRA...
housemate aku...
knape dye pesaing aku???



hmm
meh sini nk citer la...
klau dulu dlm MTS.. aku ni biro blakang tabir je... ala2 keje ofis gitu... keluar kejap pon nk amek gambar...
huhuhu.. tapi sem ni... haaa amik ko....
aku jadi biro AKTIVITI..
mnggantikan tempat AIM TETAP GEMBIRA ni...


igt senang ke nk gantikan tempat dye nih....??
klau dulu mase dye jadi biro aktiviti dye ade gak la jemput aku ntok jadi EMCEE 
MALAM TEKAD SISWA..
so.. skang ni aku lak yg jemput dye ntok EMCEE
MALAM TEKAD SISWA...
meletopp x dye??
niiihhhh....
so skang ni dye adelah PESAING terdekat aku...
I MEAN..
AIM TETAP GEMBIRA......
AKU ADELAH PESAING TERDEKAT KO....
HAHAHA.....
tunggu....
huhuhu neway..
MTS kali ni mmg best.. mmg havoc!!!
 lagi2 malam MTS.. emcee siap tuka2 baju lagi...
sebut je.. sape yang x suka 
MALAM MTS???
mmg nak kene duku kpale otak dye tu...(dengan nada ganaz)
hehehe..
any way kali ke-2 bergandingan ngan AIM.. tetap meletopp mcm selalu..


tapi x lupe gak...
aku dulu penah bergandingan dengan 
RATU EMCEE SEPANJANG ZAMAN..

jebg jeng jeng...

SHAHIR SAHRAN...
heheh
oke lah.. neway..
new student sume nyer best2!! malatopp masing2!!




hheheh
last but not least....
ape yg mmbangga kan aku...
ramai student multimedia dalam MTS kali ni..


hidup MULTIMEDIA!!!

babai..
anjat boboy..!

ps: credit to pic owner .. thx for the pic...

Wednesday, July 6, 2011

Gossipz!: perbezaan si JELITA dan si PELIK.



Salam sume...
ape khabar???
aneyong..
arigato...
ni hou ma?
vannakammm...
.
.
camne korang sume?? da beli ke IPAD or SG TAB??
haa...
klau belum beli.. xpe.. kite same2 tunggu duit  dari ayah angkat kite..
encik. Pi Ti Pi Ti eN..
soo..
entry kali ni...
saye nak membebel mengenai
kejelitaan..
or cantik..
"bukan semua cantik itu subjektif"
kata 'matLuthfi'
*credit for MatLuthfi..

hmm tapi ape kne mengena ngan kecantikan jika dikaitkan dengan perkataan "PELIK"?
huhuhu
ini lah yg dimaksudkan oleh saye..
mereka yang diketorikan sebagai SI JELITA?
atau
SI PELIK


1. SI JELITA







2. SI PELIK







3. SI JELITA YANG PELIK..(i likee !!)

lady gaga


katy perry

hhahahah
da tgok kan contoh2 pic tu...
sbenarnye.. kejelitaan dan kecantikan luaran bukanlah segala-galanya..
sbab ianya hanyalah sementara..
or i assumed it as fragile...
yang penting adalah
kecantikan dalaman kita sendiri..
iaitu budi pekerti...
.
.
SO..
hope u guyz dapat bezakan yang mana si jelita n yg mana si pelik la lpas ni..