LIKE THIS BLOG :)

Thursday, January 13, 2011

tips&tutorial: BAWA RAMAI PENGUNJUNG KE BLOG ANDA SEKARANG!!




 

 

 HAHAH! skarang ni saye nak berkongsi ngan anda sume cara2 nak tingkatkan trafik ke blog anda!! huhuhu (x taw la care ni berkesan ke x.. nak try la nih..).. so care2 dye ade kat bawah.... ikut sgale instruction yg dye bagi.... kalu x paham tinggal kan komen kat saye ye....

"copy start dari tulisan warne purple"

FORMULA TINGKAT TRAFFIC DI BLOG DENGAN MUDAH

Perkara yang harus anda lakukan adalah mengikuti langkah-langkah berikut:- 

1. Tulis posting artikel seperti posting saya ini, atau copy-paste artikel ini. Kemudian beri tajuk yg menarik.
2. Anda hanya cuma meletakkan Link URL di bawah ini untuk artikel yang anda tuliskan dalam blog / web anda.
.  

1.Friendster.com

2. Google.com 

3. Bisnis Online

 4. Panduan belajar Wordpress

 5. Asli Softare

 6. Lirik Musik Indo

 7. Asing Music Lyrics

 8. Free Templates

 9. Jogja-Blogger
10. Tutorial Blogging | Internet Bisnis Online
11. pVidia Blog
12. Stop Dreaming Start Action (Jonru)
13. Bisnis di Internet
14. Blogging-Surfer
a

 15. DE UN'DENIED'ABLE DIARY


PERATURAN 1. Sebelum anda meletakkan web-web di atas di komuniti Link URL ke posting web / blog anda, sila hapuskan link nombor 1.Selepas itu pindahkan Link no.2 menjadi no.1, yang No.3 jadi No.2, yang No.4 jadi No.3 dan seterusnya. Setelah itu masukkan link anda di urutan bawah (No.15).
2. Ingat! Jangan Ubah urutan daftar link itu.
Jika setiap blogger mengikuti formula tersebut,maka bakal menghasilkan backlink seperti berikut:
Bila posisi anda pada no.15, jumlah backlink = 1
Posisi no.14, Jumlah backlink = 5
Posisi no.13, Jumlah backlink = 25
Posisi no.12, Jumlah backlink = 125
Posisi no.11, Jumlah backlink = 625
Posisi no.10, Jumlah backlink = 3,125
Posisi no.9, Jumlah backlink = 15,625
Posisi no.8, Jumlah backlink = 78,125
Posisi no.7, Jumlah backlink = 390,625
Posisi no.6, Jumlah backlink = 1,953,125
Posisi no.5, Jumlah backlink = 9,765,625
Posisi no.4, Jumlah backlink = 48,828,125
Posisi no.3, Jumlah backlink = 244,140,625
Posisi no.2, Jumlah backlink = 1,220,703,125
Posisi no.1, Jumlah backlink = 6,103,515,62

YA LEBIH DARI 6 JUTA BACKLINK !!!

Bayangkan jika ini boleh berjalan dengan sempurna maka anda akan mendapatkan backlink maksimum 6,103,515,62 dari berbagai blog yang anda tidak akan pernah membayangkan sebelumnya.Jika ada pengunjung ke blog anda dari Link List yang disebutkan di atas maka anda akan secara automatik mendapatkan lalu lintas ke web / blog anda juga.
Ingat! Aturan permainan,link blog anda harus mulai dari urutan (No.15), sehingga hasil anda dapat Maksimum backlink. Jangan salahkan saya jika anda tidak mengikuti formula ini dengan betul dan link anda tiba-tiba berada di urutan No.1 dan menghilang di daftar link. Jadi mulai urutan adalah di bahagian bawah (No.15).
OK..SELAMAT MENCUBA..SEMOGA SAMA-SAMA BERJAYA.

  copy dari: MAEL

nama selepas 'copy dari:' ni tukar kpade name blog yg awak copy artikel ini... so ini bermakna nama blog saya lah..         de un'denied'able diary

igt.. jgn x ikot formula ni taw... mesty ikot....

smoge berjaye!! 

 

kejap2.. korang dah bace pasal PTPTN? jom singgah jap..  :)

3 comments:

siti fatimah said...

hahahahhaaahahahaa bgus sangat la aku ada semua tu~

Finaz Jaafar said...

huu..banyak nyerr list !!

MU(hd az)LAN said...

fatimah: kalu dah ade pon boley buat la....
finaz:huhu tu ar pasal... tapi kne ikot list2 ni sume...