LIKE THIS BLOG :)

Tuesday, January 25, 2011

Hadiah Dalam Satu Entry Sahaja bersama CIKGU Shida!!!


Salam sume.... kabare.. sawaddekap..ahlan wasahlan... namaste.. ha ju bu jian, ni hao ma...
huhuh Entry kali nih.. saye nak kongsi sume berita baik khas untuk anda sume...
oke lah first skali....

1- hahha sape nak BLACKBERRY?? blackberry merupakan ternd remajaz2 skang nih.. boley surf FB, BBM.. mcm2 lagi la... so kalau teringin nak satu ape lagi.. klik la SINI!

2-tapi... kalu korang sume x minat Blackberry xpe... jgn risau....klik SINI! ntok henfon2 lain.. mcm2 ade... diskaun yg mmg korang x leh dapat kat mane2.. tapi igt.. buat pilihan yg bijak.. ye.. huhu

3-hmm ni special ntok korang yg suke kan online shopping!! nak shopping ngan cara mudah n selamat..? macam2 jenis pakaian ade.. n yg penting branded lagi.... so ape tnggu lagi klik2 di SINI!

4-kepade pengguna2 CELCOM!! korang penah dengar tak pasal celcom token?? haa.... skang nih kalu korang topup je... dapat token... igt MAXIS je yang buat camnih.. celcom po ade yer.. so kalu korang nak check berape token yang korang dah kumpul.. klik SINI!

5-yang ni pulak.. ntok korang2 yang dok kat area Kota Bharu sajew ye....mmg special ntok korang je... yg len jgn jeles.. tapi kalu yg lain nk tengok ape yg dorang dapat???? klik je SINI!

6-suke makan???? mahal??? hmmm nak carik tempat yg ade diskaun??? why not korang klik je SINI!

7-Nak makan?? tapi tengah diet?? la... ape susah2.. korang taw x?? ade byk cara2 nak diet yg sesuai dengan badan kita... tapi igt... bukan sume diet tu sesuai taw.. so.. kalau korang nak lebih info.. klik je SINI!..

Amacam??? oke x deal2 tuh... so.. ape tunggu lagi...  tengok la ye...

jap2!!!
knape tajuk post ni 
"Berita Baik Dalam Satu Entry Sahaja bersama CIK Shida!!! "?
hahah sebenarnye saye ni peminat Cik Shida.... kalau tgok video2 dye.. rase nak pecah perot...
kalu korg2 yg yg belom tengok... tinjau2 la ye....

yang ni most faveret saye la.... hahah





by da way.. kalu korang belum tengok LADY GAGA pakai tudung klik je SINI
okey la.. babai..

3 comments:

siti fatimah said...

celcom token ape weh ?

MU(hd az)LAN said...

setiap kali topup korg akan dapat token... n token tu boley redeem la..

siti fatimah said...

haha macam tu ke ? aku dah 2taun ni pakai , asal aku xtau pon >? baru eh