LIKE THIS BLOG :)

Wednesday, January 12, 2011

Blog anda jadi application henfon??? hmmmm



tadaaaa!! 
ape pendapat anda kalau BLOG anda jadi application henfon??
menarik x?...
 .
 .
.
okay la.. actually idea ni saya dapat dari blog hanis zalikha... 
hmm amacam nak try? tutorial dye korang boley klik kat link hanis zalikha sendiri.. sebab saya x nak la ulang benda yg sama...
.
.
.
saya baru je mendaftar ngan ovi store ntok buat blog application... hmm nk tunggu mmg lame supaya dye approve blog kita tu... lagi satu.. acc Nuffnang x boley masok kat app tu.. so kepade sesiapa yg ber blogging ntok side income dari En Nuffnang... hmmm sory to say la.... huhuhu 
.
*haha actually aku pon sdey gak.. x de Nuff dlm app tu.. :(...
.
kelebihan kalau app ni ade kat dalam "loyal readers" kita punya henfon.. adalah.. mereka akan mendapat update dari blog kita tanpa perlu mnggunakan lappy...
.
.
so ape tnggu lagi... try la...
.
(hmm konfident je aku buat app ni.. padahal readers blog ni bukan nye ramai pon.. so kpade yg nak try buat... keep on... at least kita ada app kita sendiri kan..??huhuhu)


No comments: