LIKE THIS BLOG :)

Sunday, December 5, 2010

IT'S U & U LAGI......hmmm...

Hmmm knape masalah aku berbalik kpda dye lg...... evrything dsebabkan oleh dye..... sedih sbb dye... mslah sbb dye.. suke pon kkadang sbb dye gak...... dye ni umpama plengkap idop aku.... kekadang ade.... happy kekadang x de... benci... vice versa la.... sape dye ni sbnarnye......? wlaupon aku tahu Tuhan bukan cipta dye untuk aku..... tp knape msti dye perlu dlm idop aku......
knape mesti dye?
 ...... sudah tertulis dalam luf mahfuz yg dye ternyata bukan aku punya.... bukan untuk aku pon...... tapi knape aku tetap rase aku perlukan dye every single minute.... 
maybe Tuhan saje nak uji aku
...... Dye nak tengok sejauh mane aku mmpu bertahan dgn ujian yg Dia berikan... x pe.... aku redha.... tp aku mohon pertolongan dariMu ya Allah... Kau permudahkanlah segala urusan ku ya Allah....

aku dah x tertanggung lg nk bwk dugaan ini... tp aku harus gigih mengharunginya juga
mungkin ini takdir idop aku...
kalu aku mnyerah means aku kalah....
kalau btol lah kau ditakdirkan untuk teman aku....  itu satu anugerah....
tapi aku tahu.. bnde tu x mungkin berlaku....
sometimes i kept thinkin'...
am i a...............
DH?

No comments: