LIKE THIS BLOG :)

Saturday, February 6, 2010

Selamanya tidak..


Hmm.. Post aku sbelom ni, yg brtjuk.. ''Kisah aku ngan pompuan saja''.. Kt stu aku ade ckp psl pndrian aku yg x ske hati pompuan dsakiti.. Tp.. Start hri ni.. Evrythng has changed.. Why? Sbb rmai 'kwn' laki aku dorg ckp.. Da mmg lumrah laki mnykitkn ati pompuan.. Even my bestfren pon start brahsia mcm2 sbb takot aku tawu psl dye.. Actualy bnde ni x prlu take serius pown.. Fine klau ni yg dorg nk ntuk aku trus stay ngan dorg.. Ok! Aku bwt.. Dorg kte aku x 'jantan' enough sbb x main2 ngan cnta.. Ok.. Tp igt la kalo bnde ni trjd kt kwn2 aku pon aku mlz nk amek kesah lg.. By da way dorg kate lg.. '' Ko tu laki.. Kwn la ngan laki.. Pondan je kwn ngan pompuan.. Klau ko nk kwn2 ngn pompuan.. Jd pondan.. Jgn kwn ngan ktorg.!! Tp klau ko rse ko nk brubah, nk kwn ngan ktorg.. Lepak ngan ktorg.. Tnggalkn kwn2 pompuan ko tu..'' aku kt tgh2 skang ni.. Telan mati bapak, ludah mati mak.. Aku rse cm x patot idop kt dunie ni.................................................................................................................................................................. <3

Friday, February 5, 2010

ASSIGNMENT GRAPHIC MODELLING 1..


my new super duper assignment.. hehe graphic modelling.. my fave subject.. haha ske sgt edit gmba.. tp en hailudinn kte.. "klau kamu nk jd graphic artist.. kene kluar bajet sket.. jgn potong kadbod pkai gunting.. beli cutter.. pastu tampal artwork jgn pakai gam 20 sen.. pakai mount spray.." meletop sgt lect.. igt mak aku cop duit..? hehe by da way.. still enjoy.. tp slack sket pic ni.. sebab nk edit perfect pnye pasal.. tp still x perfect.. look at my nose.. like having cheap nose job.. cam buat kat siam jewk..huhu i'll be carefull next time.. hehe