LIKE THIS BLOG :)

Thursday, March 19, 2009

rindu BERTANDANG lagi!!!

hwaaa!!!! hweeek!!! nak nangis.... hmm nak nangis pon tak guna.. result da kluar.. hmm da lama x tulis kat blog nie.... hmmm skarang x de citer hangat laa... ade pon yang suam2 kuku je.. macam album terbaru BUNGA CITRA LESTARI yang bertajuk TENTANG KAMU.. BEYONCE dengan album terbarunya I AM... SASHA FIERCE.. kalau cakap pasal cinta.. mesti ada perpisahan.. kalau di lihat apa segelintir artis kita berbicara tentang cinta semuanya indah2 belaka manis2 belaka yang pahit buruk semua terasa bila cinta didusta.. waahh! macam lirik la pulak.. ok la jangan lupa catch me up later.. ni saya tinggalkan anda link untuk ke web korean movies watch online!!! sape yang badan melayu hati korean tu ringan2kan lah mouse untuk click diz link--v

http://www.mysoju.com/

suggestion..
-HANA KIMI (TAIWAN VERSION)
so sweet n funny.... enjoy!

-MAGICIAN OF LOVE
best...

-200 POUNDS BEAUTY..
sedey... feelin'




No comments: